lunes, 25 de mayo de 2015

BOILED EGGS STUFFED, WITH TUDELA'S HEAT SALADE: (started)

Today and following the course of regime, I am going to give you some stuffed eggs recipe, easy to make and also very economic, that will please everyone ... facts can be left in the fridge for when you come back from the beach , swimming pool, etc.

Ingredients for 4 people:
- 8 boiled eggs
- Half cup skim milk
- 2 cans of light tuna raw, brand Albó, Massó ... etc.
- Kraft brand light mayonnaise
- 2 tablespoons tomato ketchup, Heinz brand
- 4 Tudela's heat salade

First, you have to make hard boiled eggs. You can boil them the day before and store them in the fridge for the next day in a taper, and peeled.
Then you cut in half the length and you put aside the yolks from the whites, reserving five separate yolks.
In a bowl you put the yolks with tuna and you crush with a fork making a paste. You will add the half cup of milk and you will work until a consistent paste filling.
With a spoon you go filling the eggs means to complete all of them, afterwards you will put on a serving tray.
Once complete and in a bowl, you will put mayonnaise 2 tablespoons, the tomato ketchup and you will remove it with a spoon. Mayonnaise has to be brown but not type sauce thick liquid ...
Then you put it above the eggs.

After, with a fork, you  crush the yolks that you had booked aside and do them up as decoration ...
You can put around, the Tudela's heat salade, once washed and halved.
Afterwards you cover them with plastic wrap and fasten your eggs in the refrigerator until lunchtime.

They can also be filled with foie-gras, with salmon, with crab, etc. as you like ... the system is always the same.
If you do it with foie-gras, you do not put into mayonnaise ketchup tomato but you can decorate the eggs stuffed with half olive over each one. The rest is all done the same.
If you have guests you can make eggs stuffed with 2 or 3 different stuffed, presented separately in 2 or 3 sources.

OUS FARCITS, AMB CABDELLS DE TUDELA (entrant)

Avui i seguint amb els plats de règim, us donaré la recepta d'uns ous farcits, molt fàcils de fer i també econòmics, que seran del grat de tots ... es poden deixar fets a la nevera per quan torneu de la platja , piscina, etc.

Ingredients per a 4 persones:
- 8 ous
- Mitja tasseta de llet desnatada
- 2 llaunes de tonyina clara al natural, marca Albó, Massó ... etc.
- Maionesa marca Kraft light
- 2 cullerades de tomàquet Ketchup, marca Heinz
- 4 cabdells de Tudela. 

El primer, heu de fer ous durs. Els podeu bullir la vigília i guardar-los en la nevera per l'endemà en un taper, ja pelats.
A continuació els talleu per la meitat al llarg i separeu els rovells de les clares, reservant 5 rovells a part.
En un plat fondo poseu els rovells juntament amb la tonyina i els xafeu amb una forquilla fins aconseguir una pasta. Li afegiu la mitja tasseta de llet i ho treballeu fins a obtenir una pasta consistent per al farciment.
Amb una cullereta aneu omplint els mitjans ous fins a completar la totalitat dels mateixos, que haureu posat en una safata per servir.
Un cop acabat i en un bol, poseu la maionesa amb les 2 cullerades de tomàquet ketchup i ho remeneu amb una cullera. La maionesa ha de quedar atapeïda però no líquida ... tipus salsa espessa ...
A continuació la poseu per sobre dels ous.
Després i amb una forquilla xafeu els rovells que havíeu reservat a part i els poseu per sobre com a decoració ...
Al voltant podeu posar els cabdells, un cop rentats i partits per la meitat.
Ho tapeu amb paper film i poseu els ous a la nevera fins l'hora de dinar.

Tambén es poden omplir amb foie-gras, amb salmó, amb cranc, etc. segons al vostre gust ... el sistema serà sempre el mateix...
Si els feu amb foie-gras, no posareu en la maionesa tomàquet ketchup i decorareu els ous amb mitja oliva farcida per sobre de cada ou. La resta es fa tot igual.
Si teniu convidats podeu fer els ous amb 2 o 3 farcits diferents -diferents sabors- presentats per separat en 2 o 3 safates. 

HUEVOS RELLENOS, CON COGOLLOS DE TUDELA (entrante):

Hoy y siguiendo con los platos de régimen, os voy a dar la receta de unos huevos rellenos, muy fáciles de hacer y también económicos, que serán del agrado de todos... se pueden dejar hechos en la nevera para cuando volváis de la playa, piscina, etc. 

Ingredientes para 4 personas:
- 8 huevos
- media tacita de leche desnatada
- 2 latas de atún claro al natural, marca Albó, Massó... etc. 
- mayonesa marca Kraft light
- 2 cucharadas de tomate Ketchup, marca Heinz
-  4 cogollos de Tudela

Lo primero, tenéis que hacer huevos duros. Los podéis hervir la víspera y guardarlos en la nevera para el día siguiente en un taper, ya pelados. 
A continuación los cortáis por la mitad a lo largo y separáis las yemas de las claras, reservando 5 yemas aparte. 
En un plato hondo ponéis las yemas junto con el atún y lo chafáis con un tenedor hasta conseguir una pasta. Le añadís la media tacita de leche y lo trabajáis hasta obtener una pasta consistente para el relleno.
Con una cucharita vais rellenando los medios huevos hasta completar la totalidad de los mismos, que habréis puesto en una bandeja para servir. 
Una vez terminado y en un bol, ponéis la mayonesa con las 2 cucharadas de tomate ketchup y lo removéis con una cuchara. La mayonesa tiene que quedar prieta pero no líquida... tipo salsa espesa...
A continuación la ponéis por encima de los huevos.
Después y con un tenedor chafáis las yemas que habíais reservado aparte y las ponéis por encima como decoración...
Alrededor podéis poner los cogollos, una vez lavados y partidos por la mitad.
Lo tapáis con papel film y ponéis los huevos en la nevera hasta la hora de comer. 

También se pueden rellenar con foie-gras, con salmón, con cangrejo, etc. según gustéis... el sistema será siempre el mismo. 
Si los hacéis con foie-gras, no pondréis en la mayonesa tomate ketchup y decoraréis los huevos con media aceituna rellena por encima de cada huevo. El resto se hace todo igual. 
Si tenéis invitados podéis hacer los huevos con 2 o 3 rellenos diferentes -distintos sabores- presentados por separado en 2 o 3 fuentes. 


lunes, 11 de mayo de 2015

FILLERS LOIN PORK FILLETS

This is a good, easy and affordable recipe ... this dish was my mother and I did my children when they were little ... Now I do it for my husband and for me ...

Ingredients for 4 people:
2 booklets per person account, so you'll have to buy eight booklets or 16 pieces of fine cut back.

- Loin fillets cut into book form or thin slices of tenderloin which use 2-
- 1 package tranchetes cheese. I use the KRAFT brand.
- 1 package of thin slices of boiled ham, CAMPOFRIO brand.
- Sobrasada de Mallorca, marks the ZAGAL.
- Breadcrumbs
- 2 eggs, beaten
- Olive oil

First grab the back and stuffed with cheese and boiled ham. The other half stuffed with cheese and sobrasada of Mallorca.
Also we can do with cheese and cured ham. In this case we will not salt the spine, as ham and leads.
Then I put a little salt (just one side) and I cook them. : first with beaten egg and then in bread grated.

Also you can fill it with Roquefort cheese or blue cheese. 

In a frying pan with hot olive oil on both sides of the cold and when they are golden, I put them in a dish with paper towels for the excess oil soak up.
Below I present them in a tray accompanied with: 
mashed potatoes, mushrooms, peppers or grilled vegetables ... according to taste.

It is downright delicious main course ...

LIBRITOS DE LOMO RELLENOS (segundo plato)

Se trata de una receta buena, fácil y económica... este plato lo hacía mi madre y yo se lo hacía a mis hijas cuando eran pequeñas... Ahora lo hago para mi marido y también para mí...

Ingredientes para 4 personas: 
Se cuenta 2 libritos por persona, por lo que tendréis que comprar 8 libritos o 16 trozos de lomo cortados finos.

- Filetes de lomo cortados en forma de libro o lonchas de lomo finas -que utilizaremos 2- 
- 1 paquete de tranchetes de queso. Yo utilizo la marca kraft.  
- 1 paquete de lonchas de jamón dulce finas, marca Campofrío.
- Sobrasada de Mallorca, marca el zagal.
- Pan rallado
- 2 huevos batidos 
- aceite de oliva

Primero cojo el lomo y lo relleno con el queso y el jamón dulce. La otra mitad lo relleno con queso y sobrasada de Mallorca.
También los podemos hacer con queso y jamón serrano. En este caso no pondremos sal al lomo, dado que el jamón ya la lleva. 
A continuación les pongo un poco de sal (sólo por un lado) y
los empano: primero con huevo batido y después con el pan 
rallado. 

También se pueden rellenar con queso Roquefort o queso azul. 

En una sartén con el aceite de oliva caliente los frío por ambos lados y cuando están dorados, los pongo en una fuente con papel de cocina para que absorva el aceite sobrante. 
A continuación los presento en una bandeja acompañados de 
puré de patata, champiñones, pimientos o escalibada... según los gustos. 

Es un segundo plato francamente delicioso... 


LLIBRETS DE LLOM FARCITS - (segon)

Es tracta d'una recepta bona, fàcil i econòmica ... aquest plat el feia la meva mare i jo l'hi feia a les meves filles quan eren petites ... Ara ho faig per al meu marit i també per a mi ...

Ingredients per a 4 persones:
Es compte 2 llibrets per persona, per la qual cosa haureu de comprar 8 llibrets o 16 trossos de llom tallats fins.

- Filets de llom tallats en forma de llibre o talls de llom fins -que utilitzarem 2-
- 1 paquet de tranchetes de formatge. Jo utilitzo la marca Kraft
- 1 paquet de talls de pernil dolç fins, marca Campofrío.
- Sobrassada de Mallorca, marca el zagal.
- Pa ratllat
- 2 ous batuts
- Oli d'oliva

Primer agafo el llom i el farcit amb el formatge i el pernil dolç. L'altra meitat ho faig amb formatge i sobrassada de Mallorca.
També els podem fer amb formatge i pernil serrà. En aquest cas no posarem sal al llom, ja que el pernil ja la porta.
A continuació els hi poso una mica de sal (només per un costat) i els arrebosso: primer amb ou batut i després amb el pa ratllat.

També els podeu fer rellenos de formatge Roquefort ó formatge blau. 


En una paella amb l'oli d'oliva calent els fregeixo per ambdós costats i quan estan daurats, els poso en una font amb paper de cuina perquè absorveixi l'oli sobrant.
A continuació els presento en una safata acompanyats de
puré de patata, xampinyons, pebrots o escalivada ... segons els gustos.

És un segon plat francament deliciós ...

lunes, 4 de mayo de 2015

LEG OF LAMB BAKED WITH MASHED POTATOES OR APPLE SAUCE

This dish is great to do on a Sunday or holiday ...it would be perfect being able to cook for the whole family ...

Ingredients (serves 6)
- 1 leg of lamb 1.5 Kgs. (do 5 marks over with a carving knife)
- 1 clove garlic
- several garlics mashed
- 3 sprigs of rosemary
- 250 ml. dry sherry
- 150 ml. sweet sherry
- 100 ml. olive oil
- Salt
- Pepper
- Half a glass of water
- Mashed potatoes or apple sauce to choose ...

The first step will be to leave the leg of lamb macerated the day before. 
You will rub it with the garlic, several garlics mashed, putting salt and pepper, dry sherry and sweet sherry, sprigs of rosemary, watering it with olive oil and leaving it in the fridge overnight.

The next day, in the morning, lay it in the oven, having previously heated to a temperature of 250 degrees, then will lower the oven to 200 degrees and be introducing the leg of lamb, you add some water, letting it cook at this temperature approx. for an hour and a half. The watering will go with the juice during cooking ...
It must be well browned ...
To give a special touch to roast, you can mix 150 ml in a saucepan with honey and 1 cup of white wine vinegar. Cook, stirring, until reduced. Then brushing the meat with this mixture 10 minutes before end of cooking.

You can accompany with mashed potato  -I usually use the MAGI brand and I put milk instead of water and a little pepper, nutmeg and sweet butter cow.

You can also make a puree or applesauce:
- Half a kilo of apples
- 150 grams. of sugar
- Cinnamon
- Half glass of lemon juice. 

We will peel apples and will cut at regular pieces. We put them in a saucepan with the sugar and half glass of lemon juice. Boil over medium heat for half an hour, squashing them occasionally with a fork.
When a few minutes until the compote is done, you add a little cinnamon.
Remove from the heat and cooled.
The best apples for compote are generally pomfret and bittersweet.

As a starter you can do a capricious salad ...
for example with letucce, tomato, onion, walnuts, white cheese, avocado, etc.  dressing with virgin olive oil, salt and pepper and vinegar of Modena.

I wish that you spend a happy day and enjoy your meal ... !!!

PIERNA DE CORDERO AL HORNO CON PURE DE PATATAS O DE MANZANAS:

Este plato es ideal para hacerlo un domingo o día festivo... sería perfecto poderlo cocinar para toda la família...

Ingredientes: (para 6 personas) 
- 1 pierna de cordero de 1,5 Kgs. (la marcáis con 5 señales con un trinchante)
- 1 diente de ajo 
- 1 cabeza de ajos 
- 3 ramitas de romero
- 250 ml. de jerez seco 
- 150 ml. de jerez dulce
- 100 ml. de aceite de oliva
- sal 
- pimienta
- medio vaso de agua 
- puré de patata ó compota de manzanas a elegir...

El primer paso a seguir será dejar la pierna de cordero en maceración el día anterior.
La frotaréis con el diente de ajo, poniéndole los ajos chafados, la sal y la pimienta, el jerez seco y el jerez dulce, las ramitas de romero,  regándola con el aceite de oliva y dejándola en la nevera toda la noche. 

Al día siguiente, por la mañana,  la pondréis en el horno, habiéndolo calentado previamente a una temperatura de 250º  Después bajaréis el horno a 200º e introduciréis la pierna de cordero, le añadiréis un poco de agua, dejándola cocer a esta temperatura aprox. durante una hora y media. La iréis regándo con el jugo durante la cocción...
Tiene que quedar bien dorada... 
Para darle al asado un toque especial, podéis mezclar en un cazo 150 ml. de miel y 1 vasito de vinagre de vino blanco. Cocer, removiendo, hasta que se reduzca. Seguidamente pincelar la carne con esta preparación 10 minutos antes de terminar la cocción. 

La podéis acompañar con un puré de patata -yo acostumbro a usar la marca MAGI- y le pongo leche en lugar de agua, así como un poco de pimienta, nuez moscada y mantequilla de vaca dulce. 

También podéis hacer un puré o compota de manzanas:
- medio kilo de manzanas
- 150 grs. de azúcar
- canela en polvo
- El zumo de medio limón 

Mondaremos las manzanas y las partiremos a pedacitos regulares. Las echaremos en una cacerola junto con el azúcar y el zumo de medio limón. Se ponen a cocer a fuego moderado durante media hora, chafandolas de vez en cuando con un tenedor. 
Cuando faltan pocos minutos para que la compota esté hecha, se le agrega un poquito de canela en polvo.
Se retira del fuego y se enfría.
Las mejores manzanas para la compota son las reinetas y en general las agridulces. 

Como primer plato podéis hacer una ensalada caprichosa... 
por ejemplo con lechuga, tomate, cebolla, nueces, queso fresco blanco, aguacate, etc. aliñándola con aceite de oliva virgen, sal y pimienta y vinagre de Modena.

Que paséis un feliz día y buen provecho... !!!




CUIXA DE XAI AL FORN AMB PURE DE PATATES O COMPOTA DE POMES

Aquest plat és ideal per fer-ho un diumenge o dia festiu ... seria perfecte poder-lo cuinar per a tota la família ...

Ingredients: (per a 6 persones)
- 1 cuixa de xai d'1,5 kg. (li feu 5 senyals al damunt amb un trinxant)
- 1 gra d'all
- 1 cabeça d'alls
- 3 branquetes de romaní
- 250 ml. de xerès sec
- 150 ml. de xerès dolç
- 100 ml. d'oli d'oliva
- Sal
- Pebre
- mig got d'aigua
- Puré de patates o compota de pomes a triar ...

El primer pas a seguir serà deixar la cuixa de xai en maceració el dia anterior.
La fregareu amb la dent d'all, posant-li els alls sense pelar xafats, la sal i el pebre, el xerès sec i el xerès dolç, les branquetes de romaní, regant amb l'oli d'oliva i deixant-la a la nevera tota la nit.

L'endemà, al matí, la posareu al forn, havent escalfat prèviament a una temperatura de 250 º Després baixareu el forn a 200º i introduireu la cuixa de xai, li afegireu una mica d'aigua, deixant-ho coure a aquesta temperatura aprox. durant una hora i mitja. La anireu regant amb el suc durant la cocció ...
Ha de quedar ben daurada ...
Per donar-li al rostit un toc especial, podeu barrejar en un cassó 150 ml. de mel i 1 gotet de vinagre de vi blanc. Coure, remenant, fins que es redueixi. Seguidament pinzellar la carn amb aquesta preparació 10 minuts abans d'acabar la cocció.
Aquest darrer punt és opcional...

La podeu acompanyar amb un puré de patates -jo acostumo a fer servir la marca MAGI i li poso llet en lloc d'aigua, així com una mica de pebre, nou moscada i mantega de vaca dolça.

També podeu fer un puré o compota de pomes:
- Mig quilo de pomes
- 150 grs. de sucre
- Canyella en pols
- El suc de mitja llimona

Pelarem les pomes i les partirem a trossets regulars. Les posarem en una cassola juntament amb el sucre i el suc de mitja llimona. Es posen a coure a foc moderat durant mitja hora, xafant-les de tant en tant amb una forquilla.
Quan falten pocs minuts perquè la compota estigui feta, se li afegeix una mica de canyella en pols.
Es retira del foc i es refreda.
Les millors pomes per a la compota són les reinetes i en general les agredolces.

Com a primer plat podeu fer una amanida capritxosa ...
per exemple amb enciam, tomàquet, ceba, nous, formatge fresc blanc, alvocat, etc. amanint-la amb oli d'oliva verge, sal i pebre i vinagre de Mòdena.

Que passeu un feliç dia i bon profit ... !!!