martes, 3 de febrero de 2015

TALLARINES AMB SALSA DE MOIXERNONS (entrant) ó TALLARINES A L'ANNA Mª

Era un plat que feia molt bé la meva mare... per aixó també li podem dir tallarines a l'Anna Mª. 

Ingredients per a 4 persones: 
- mig Kg. de tallarines tendres 
- 100 grs. de formatge ratllat
- 5 cullarades de suc de rostit
- 2 tomàquets ratllats
- 1 ceba ratllada
- 50 grs. de mantega de vaca dolça
- sal, pebre i orenga
- 1 sobre de moixernons 
- 3 salsitxes de porc crues 

Agafeu una tassa amb aigua bullent i poseu els moixernons. Un cop escaldats els hi talleu els troncs.
En una olla amb aigua i sal, feu bullir les tallarines i un cop cuites les esmunyiu i els hi passeu aigua freda. 
Les poseu en una safata de forn.
Apart feu la salsa amb la ceba ratllada, els tomàquets, el suc del rostit, las 3 salsitxes, la sal, el pebre i l'orenga. Un cop cuita la tireu per sobre les tallarines afegint els moixernons per sobre.

Optatiu:
Ho cobriu amb el formatge ratllat, posant-l'hi al damunt trossets de mantega de vaca i ho gratineu uns 5/10 minuts...
i ja està... 


No hay comentarios:

Publicar un comentario