Era un plat que feia molt bé la meva mare... per aixó també li podem dir tallarines a l'Anna Mª.
Ingredients per a 4 persones:
- mig Kg. de tallarines tendres
- 100 grs. de formatge ratllat
- 5 cullarades de suc de rostit
- 2 tomàquets ratllats
- 1 ceba ratllada
- 50 grs. de mantega de vaca dolça
- sal, pebre i orenga
- 1 sobre de moixernons
- 3 salsitxes de porc crues
Agafeu una tassa amb aigua bullent i poseu els moixernons. Un cop escaldats els hi talleu els troncs.
En una olla amb aigua i sal, feu bullir les tallarines i un cop cuites les esmunyiu i els hi passeu aigua freda.
Les poseu en una safata de forn.
Apart feu la salsa amb la ceba ratllada, els tomàquets, el suc del rostit, las 3 salsitxes, la sal, el pebre i l'orenga. Un cop cuita la tireu per sobre les tallarines afegint els moixernons per sobre.
Optatiu:
Ho cobriu amb el formatge ratllat, posant-l'hi al damunt trossets de mantega de vaca i ho gratineu uns 5/10 minuts...
i ja està...
No hay comentarios:
Publicar un comentario