lunes, 12 de mayo de 2014

FLAMS D'ALVOCATS AMB GAMBES


Es tracta d'un plat deliciós com a primer, i sobretot ara, que ve el bon temps...!



Ingredients per a 3 persones:
- 3 alvocats
- 1 bossa de cues de gambes llagostineres marca Pescanova -ja cuites-
- 3 ous durs
- salsa mahonesa marca KRAFT o bé feta natural amb el        "minipímer" (1 ou sencer, oli d'oliva: 200 grs., un grapat de    sal i pebre, i mitja llimona). 
- 3 cullarades soperes de salsa quetxup de tomàquet -marca HEINZ (doncs és la millor)

Per acompanyar:
- endívies
- puntes d'espàrrecs
- olives farcides d'anxova
- tomàquets

Agafar la polpa dels 3 alvocats i posar-la en un bol gran. 

S'hi afegeixen els 3 ous durs i les cues de les gambes, tallades a trossets petits. 
Es remena tot i s'hi posen les salses (mahonesa i quetxup). Es torna a remenar... 
Posar aquesta pasta en uns motllos rodons, tamany mitjà, individuals -com veureu a la fotografia-.
A continuació, ho deseu a la nevera per espai d'1 h. i mitja aprox.
Un cop refredat, agafeu una safata i desemmotlleu els alvocats posant-los al mig. 
A continuació ho guarniu amb les endívies, les puntes d'espàrrecs, els tomàquets i les olives farcides d'anxova... i ja està...
Ho torneu a col.locar tot a la nevera, doncs s'ha de menjar ben fred.

No hay comentarios:

Publicar un comentario