Es tracta d'un plat deliciós com a primer, i sobretot ara, que ve el bon temps...!
Ingredients per a 3 persones:
- 3 alvocats
- 1 bossa de cues de gambes llagostineres marca Pescanova -ja cuites-
- 3 ous durs
- salsa mahonesa marca KRAFT o bé feta natural amb el "minipímer" (1 ou sencer, oli d'oliva: 200 grs., un grapat de sal i pebre, i mitja llimona).
- 3 cullarades soperes de salsa quetxup de tomàquet -marca HEINZ (doncs és la millor)
Per acompanyar:
- endívies
- endívies
- puntes d'espàrrecs
- olives farcides d'anxova
- tomàquets
Agafar la polpa dels 3 alvocats i posar-la en un bol gran.
S'hi afegeixen els 3 ous durs i les cues de les gambes, tallades a trossets petits.
Es remena tot i s'hi posen les salses (mahonesa i quetxup). Es torna a remenar...
Posar aquesta pasta en uns motllos rodons, tamany mitjà, individuals -com veureu a la fotografia-.
A continuació, ho deseu a la nevera per espai d'1 h. i mitja aprox.
Un cop refredat, agafeu una safata i desemmotlleu els alvocats posant-los al mig.
A continuació ho guarniu amb les endívies, les puntes d'espàrrecs, els tomàquets i les olives farcides d'anxova... i ja està...
Ho torneu a col.locar tot a la nevera, doncs s'ha de menjar ben fred.
No hay comentarios:
Publicar un comentario