jueves, 11 de febrero de 2016

FAVES AMB CLOÏSSES

Avui un plat molt adequat per quan fassi fred... !!!

Ingredients per a 4 persones:

- 300 grs. de faves (ja cuites)
- 800 grs. de cloïsses
- oli d'oliva
- 2 grans d'all
- sofregit de ceba i tomàquet marca Solís o Ferrer
- julivert picat
- 1 bitxo
- 1 raig de vi blanc sec o Xerès 
- sal

En una cassola poseu l'oli d'oliva i afegiu el sofregit de ceba i tomàquet. Seguidament l'all i el julivert picats, el bitxo i ho deixeu ofegar uns minuts.
A continuació li incorporeu les cloïsses -un cop rentades amb aigua freda- i un rajolí de vi blanc sec o Xerès i les deixeu coure fins que s'obrin. Seguidament tireu les faves i ho deixeu coure tot de 15 a 20 minuts a foc lent, afegint-li un pessic de sal.

No hay comentarios:

Publicar un comentario