lunes, 16 de mayo de 2016

ESPÀRRECS NATURALS BLANCS (primer)

 
Avui un primer senzill i bó...

Ingredients per a dues persones:

- 2 manats d'espàrrecs gruixuts i tendres de Navarra
- aigua
- sal
- sucre



Comptarem 1 manat d'espàrrecs naturals blancs per persona.
Agafarem el manat i tallarem les cues -uns 3 dits-
Els rentarem bé amb aigua per treure tota la sorra.
Els pelarem un per un i els posarem en una caçola amb aigua freda.
Hi posarem un grapat de sal per dos de sucre.
Quan l'aigua comença a bullir compteu 20'
Podeu acompanyar-los amb una bona maionesa o amb una 
vinagreta (sal, pebre, oli d'oliva, vinagre i mostassa)
No us passeu amb el temps de cocció (màxim 20') dons us quedaríen durs...
Els podeu menjar freds o calents... segons els gustos... 



No hay comentarios:

Publicar un comentario