Es cuina tot senser.
- 1 rap petit (individual), ben fresc.
- 2 patates mitjanes, tallades a rodanxes
- 1 tomàquet tallat pel mig
- 1 ceba tallada juliana
- 1 llagostí
- 1 gamba
- 1 vaset de vi blanc sec
- oli d'oliva
- sal i pebre
Preparació :
Agafeu una safata de forn. Hi poseu el rap. El salpebreu i el regueu amb l'oli d'oliva. Li afegiu les patates tallades a rodanxes, la ceba tallada juliana i el tomàquet.
El poseu al forn durant 20' seguidament li afegiu el vaset de vi blanc, el llagostí i la gamba i ho deixeu 10 minuts més.
Abans haureu escalfat el forn a 180º durant 10'
Es serveix tot sencer en una plata individual per començal.
Si heu de fer-ne 4 tindreu que agafar una safata gran de forn i els podeu posar alternats de cap i cua.
No hay comentarios:
Publicar un comentario