lunes, 19 de mayo de 2014

BROWNIE

Aquest és el primer postre que publico. A veure què us sembla:

Ingredients per a 12 persones :
- 250 grs. de mantega de vaca (dolça)
- 4 ous sencers
- 200 grs. de sucre
- 125 grs. de farina
- 150 grs. de xocolata (64% de cacao -no inferior-)
- 125 grs. de fruits secs (nous o avellanes)
..
..


Agafeu un bol gran:  

A) Barregeu el sucre i els ous (es pot fer amb el minipímer).
B) A continuació, cal afegir la mantega i la xocolata (desfent-t'ho prèviament al bany Maria). Es deixa refredar abans. 

Barrejar A) + B) (es torna a utilitzar el minipimer). 

C) Afegiu la farina i torneu-ho a remenar tot.

Agafeu una safata gran de forn i cubriu-la amb paper especial de fer pastissos. S'hi aboca la pasta i s'afegeix nous o avellanes pel damunt. 

Després, cal posar-ho dins el forn a 180º durant 30/35 minuts.
Col.loqueu la safata al mig del forn. Teniu prohibit obrir el forn durant el transcurs d'aquests 30/35'.

Un cop cuit, es deixa refredar, posant'hi pel damunt sucre "glacé" (sucre en polç). El podeu fer glacé amb l'ajut del minipímer. També podeu guarnir-l'ho amb nata pels costats.

Espereu a desmotllar el pastís a què estigui ben fred.
Abans de servir-lo el talleu a trossos i el poseu mig minut al
microones, dons es te que servir calent. 

Desitjo que us agradi...!

No hay comentarios:

Publicar un comentario