Ingredients per a 12 persones :
- 250 grs. de mantega de vaca (dolça)
- 4 ous sencers
- 200 grs. de sucre
- 125 grs. de farina
- 150 grs. de xocolata (64% de cacao -no inferior-)
- 125 grs. de fruits secs (nous o avellanes)
..
..
..
Agafeu un bol gran:
A) Barregeu el sucre i els ous (es pot fer amb el minipímer).
B) A continuació, cal afegir la mantega i la xocolata (desfent-t'ho prèviament al bany Maria). Es deixa refredar abans.
Barrejar A) + B) (es torna a utilitzar el minipimer).
C) Afegiu la farina i torneu-ho a remenar tot.
Agafeu una safata gran de forn i cubriu-la amb paper especial de fer pastissos. S'hi aboca la pasta i s'afegeix nous o avellanes pel damunt.
Després, cal posar-ho dins el forn a 180º durant 30/35 minuts.
Col.loqueu la safata al mig del forn. Teniu prohibit obrir el forn durant el transcurs d'aquests 30/35'.
Un cop cuit, es deixa refredar, posant'hi pel damunt sucre "glacé" (sucre en polç). El podeu fer glacé amb l'ajut del minipímer. També podeu guarnir-l'ho amb nata pels costats.
Espereu a desmotllar el pastís a què estigui ben fred.
Abans de servir-lo el talleu a trossos i el poseu mig minut al
microones, dons es te que servir calent.
Abans de servir-lo el talleu a trossos i el poseu mig minut al
microones, dons es te que servir calent.
Desitjo que us agradi...!
No hay comentarios:
Publicar un comentario