martes, 21 de junio de 2016

PAELLA DE CARN AMB VERDURES (primer)

Actualitzat 25/05/2020

Les paelles són els plats estrelles de les diferents cuines o barbacoes i avui us donaré la recepta d'una, molt senzilla i econòmica que serà del grat de grans i petits.

Ingredients per a 6 persones:
- 6 salsitxes de porc a trossos
- 6 costelles de porc tallades en trossos petits
- 6 aletes de pollastre
- 2 pebrots verds
- 5 carxofes a trossos
- 1/4 de mongetes tendres fines
- 4 tomàquets madurs ratllats
- 1 all i julivert picats
- Oli d'oliva
- sal
- 7 tassetes de cafè d'arròs
- Brou de carn



En una paella posarem l'oli d'oliva i procedirem a fer el sofregit de carn. Un cop cuit, el reservarem.
A continuació fregirem els pebrots, les carxofes i les mongetes i també ho posarem en un plat a part.
Afegirem el tomàquet ratllat, l'all i el julivert picats i les 7 tassetes d'arròs i el deixarem torrar en la mateixa paella ...
Després tirarem la carn i les verdures, el brou de carn calent i la sal -sense pasarnos-
Ha de bullir.
Calcularem 15 minuts de cocció i després taparem la paella amb paper de diari, deixant-lo reposar 5 minuts més.
Bon profit ...

El brou de carn el vaig afegint a poc a poc a mesura que es va coent l'arròs.

No hay comentarios:

Publicar un comentario