lunes, 13 de octubre de 2014

PUDDING DE MELINDROS AMB FRUITES CONFITADES (postre)

Ingredients per a 6 persones:
Temps de cocció:  hora i mitja

- 10 melindros 
- 3/4 litre de llet (pot ser semi-desnatada)
- 4 cullerades soperes de sucre (o 3 cullerades i mitja, si no el voleu tan dolç)
- 4 ous sencers
- 100 grs. de cireres confitades
- 100 grs. de panses de Corinto
- 1 copeta de rom 



Es bull la llet amb el sucre i s'aboca damunt dels melindros, que es redueixen a puré amb una forquilla. S'hi afegeix els ous batuts i les cireres trossejades ben petites, les panses de Corinto i la copeta de rom.
Agafeu un motlle que vagi al forn i li aboqueu a la base caramel líquid marca Royal. Hi afegiu tota la barreja i ho poseu al forn a bany maría (posant el motlle dins d'una cassola amb aigua bullent) durant una hora i mitja a 180º. 
Un cop cuit, es treu del forn i es deixa refredar, posant-l'ho a continuació a la nevera. 
Quan el pudding estigui completament fred, es desmotlla i es col.loca a una safata. Es pot acompanyar amb nata. 



No hay comentarios:

Publicar un comentario