Aquesta setmana i donat que ja estem a l'época dels bolets... i ja començan a baixar de preu, us proposo un arròs de muntanya, que si el fèu com us explico a continuació, us "llepareu els dits" com es diu vulgarment.
Ingredients per a 4 persones :
- 4 cuixes de pollastre
- 4 espatlles de cunill (les podeu substituir per 4 salsitxes de porc)
- 200 grs. de rovellons petits (sencers) o grossos tallats en 4 trossos...
- 1 pebrot vermell o verd tallat a trossos petits
- 3 tomàquets ratllats
- 1 dent d'all i julibert
- 4 carxofes petites, tallades a 4 talls c/u.
- fumet de carn o pollastre (també podeu posar-hi brou marca Gallina Blanca o Aneto)
- sal (mitja cullerada)
- un polç de pebre negre
- 4 tasses de café d'arròs
- oli d'oliva
Agafeu una paella. Hi poseu l'oli d'oliva i feu un sofregit amb
el pollastre, el cunill o les salsitxes. Quan estàn ben rossets, ho poseu en un plat i ho guardeu. A continuació hi aboqueu
el pebrot, les carxofes i els rovellons i ho deixeu coure a foc viu. Seguidament hi afegiu els tomàquets ratllats i quan ja està cuit, l'all i el julibert ben trinxats.
Ja podreu tirar-hi l'arròs i la carn. Ho deixareu sofregir uns 5/7 minuts, remenant'ho amb una cullera de fusta.
A continuació hi poseu el fumet o brou (bullint), la sal i el polç de pebre negre.
Ho deixeu coure aprox. 15/17 minuts.
Tanqueu el foc i la deixeu reposar 5 minuts, tapant-la amb paper de diari.
... i ja està...!!! ja la podreu portar a la taula.
Que vagi de gust amics...!!!
No hay comentarios:
Publicar un comentario