lunes, 27 de julio de 2015

ALVOCATS AMB LLAGOSTINS (entrant)

Què tal ... com va la calor ... ???
Que us sembla si per aquesta setmana, tan calorosa, us suggereixo un primer plat fresquet ... és senzill i econòmic i el podeu deixar a la nevera tranquil·lament, un cop fet.

Ingredients per a 4 persones:
- 4 alvocats
- 4 sobres de cues de llagostins, ja bullides
- Maionesa Kraft lleugera
- Ketchup, marca Heinz Fiery Chilli
- 1 enciam tallat en juliana o en fulles 

Agafeu els alvocats i els buideu. Reserveu les closques en un plat.
Poseu la polpa en un plat fons i la talleu a trossets. A continuació li afegiu les cues de llagostí també a trossets.
En una tassa gran poseu la maionesa amb el Ketchup, el Chilli li dóna un toc picant ... i ho barregeu amb una cullera ... afegint la salsa als trossets d'alvocat i llagostins. Ho remeneu tot bé i comenceu a omplir les closques amb una cullera.
Han de quedar completament plenes. Al final li poseu d'adorn una cua de llagostí a cadascuna.
Agafeu una safata, talleu enciam en juliana i col·loqueu els alvocats a sobre i al frigorífic. S'ha de servir ben fred.
Espero que us agradi ... !!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario