Què tal ... com va la calor ... ???
Que us sembla si per aquesta setmana, tan calorosa, us suggereixo un primer plat fresquet ... és senzill i econòmic i el podeu deixar a la nevera tranquil·lament, un cop fet.
Ingredients per a 4 persones:
- 4 alvocats
- 4 sobres de cues de llagostins, ja bullides
- Maionesa Kraft lleugera
- Ketchup, marca Heinz Fiery Chilli
- 1 enciam tallat en juliana o en fulles
Agafeu els alvocats i els buideu. Reserveu les closques en un plat.
Poseu la polpa en un plat fons i la talleu a trossets. A continuació li afegiu les cues de llagostí també a trossets.
En una tassa gran poseu la maionesa amb el Ketchup, el Chilli li dóna un toc picant ... i ho barregeu amb una cullera ... afegint la salsa als trossets d'alvocat i llagostins. Ho remeneu tot bé i comenceu a omplir les closques amb una cullera.
Han de quedar completament plenes. Al final li poseu d'adorn una cua de llagostí a cadascuna.
Agafeu una safata, talleu enciam en juliana i col·loqueu els alvocats a sobre i al frigorífic. S'ha de servir ben fred.
Espero que us agradi ... !!!
No hay comentarios:
Publicar un comentario