martes, 7 de julio de 2015

PUDING D'ESPARRECS BLANCS (entrant)

Continuem amb les nostres receptes de règim per a aquest estiu ...
Avui us proposo un púding d'espàrrecs.
Es tracta d'una recepta molt fàcil i econòmica que es pot deixar feta el dia abans ...

Ingredients per a 6 persones:

- 1 llauna d'espàrrecs blancs de 1/2 Kg. (de bona qualitat)
- 1 pot de llet ideal evaporada, parcialment desnatada, petit (250 grs.)
- 4 ous
- Nou moscada ratllada, sal i pebre (poca)

Es posa tot en un pot i ho tritureu amb el minipimer.
Ho aboqueu en un motlle de pirex per forn, prèviament untat amb mantega de vaca dolça, perquè no s'enganxi.
Haureu calentat el forn 10 minuts abans.
Ho poseu al forn a 170 º al bany maria durant 45'
Abans de treure-ho del forn, el punxeu amb un escuradents. Si aquest surt net és que ja està, sinó el deixeu 15' més.
Un cop fet, ho deixeu refredar i el poseu, un cop fred, a la nevera.
Millor fer-ho el dia abans.
Compte amb no passar-se amb la nou moscada, la sal i el pebre... 
El buideu en una safata i a continuació, el podeu adornar amb ou dur tallat a rodanxes, pebrot vermell i olives farcides d'anxova per sobre.
Es pot servir també acompanyat d'una salsa maionesa a part.

Es poden fer diferents tipus de púdings.
N'hi ha un que també queda molt bo amb salmó i gambes.
Hi ha un altre que es fa amb truita de riu ...
Aquestes receptes us les donaré un altre dia ...

No hay comentarios:

Publicar un comentario