lunes, 28 de septiembre de 2015

ESQUEIXADA DE BACALLA I PEBROT VERMELL (entrant) "Esgarraet"

Aquest plat és típic de la Comunitat Valenciana.

Ingredients per a 6 persones:

- 6 pebrots vermells grans per rostir
- 400 grs. de bacallà dessalat
- 6 grans d'all
- 5 ous cuits
- 2 cullerades de julivert picat
- 4 dl. d'oli d'oliva verge
- Sal
- 1 llauna d'olives negres sense pinyol

Primer: Rostir els pebrots vermells al forn a 180º donant-los la volta de manera que es coguin per tots els costats. Podeu posar un full de paper d'alumini sobre de la safata. Un cop rostits els poseu dins d'una olla i la tapeu durant mitja hora.
A continuació retireu la pell i les llavors i els esqueixeu amb els dits a tires col·locant-lo en un plat.

Segon: Pelar i picar els grans d'all barrejant'ho amb els pebrots -ho podeu fer en un bol per amanides fondo-
Afegiu el bacallà esmicolat, els ous cuits i el julivert també picats i les olives negres tallades per la meitat. Ho amaniu amb l'oli d'oliva i la sal removent-ho tot.
Es serveix amb unes llesques de pa torrat o uns palets de pa.
Abans de dinar el teniu durant mitja hora a la nevera.

No hay comentarios:

Publicar un comentario