viernes, 4 de septiembre de 2015

POLLASTRE A LA CATALANA AMB PINYONS, ORELLANES I PRUNES (aus)

Aquesta setmana us donaré la recepta d'un pollastre que la meva filla Mireia el cuina com els àngels ...

Ingredients per a 6 persones:
- 6 cuixes sencers de pollastre desossats
- 2 bosses de pinyons
- 2 bosses de prunes
- 2 bosses d'orellanes
- 4 pomes àcides
- 1 ceba gran tallada en juliana
- 3 tomàquets tallats a trossos
- Fil
- Mig got de brandi
- Mig got de Xerès sec
- Mig got d'aigua
- Sal i pebre
- Herbes aromàtiques
- Oli d'oliva

Primer, agafeu les cuixes de pollastre sense os i els farciu amb una part dels pinyons, prunes i orellanes. A continuació els enrotlleu i els lligueu amb fil.
Els salpebreu, els poseu herbes aromàtiques i els daureu en una cassola amb oli d'oliva.
Després li tireu la ceba, tallada en juliana, els tomàquets a trossos i les pomes àcides tallades també a trossos. Els regueu amb el brandi i el xerès sec i li afegiu una mica d'aigua. Ho deixeu a foc lent que vagi fent xup xup ... 40'
Quan estigui cuit afegiu la resta de pinyons, prunes i orellanes i el deixeu 15 minuts més.
Espero que us agradi.

No hay comentarios:

Publicar un comentario