- Patates (6 patates mitjanes)
- Mongetes verdes fines (500 grs.)
- Pastanagues (6)
- Pèsols (500 grs.)
- 1 llauna de tonyina gran
- 5 ours durs
- 1 llauna d'olives amb anxova gran
- sal
- salsa maonesa Kraft
- salmó fumat
Es talla tota la verdura a trossets petits i es posa al foc junt amb els 5 ous i la sal. Es deixa coure aprox. uns 20'.
Es retira i es deixa refredar.
Els ous es pelen i es tallan també a trossets petits i s'hi afegeixen junt amb la llauna de tonyina i les olives farcides d'anxova, també a trossos petits.
Es barreja tot i s´afegeix a continuació la salsa maonesa (3 o 4 cullerades). Finalment li doneu forma de flam i ho guarniu pel damunt amb les tires de salmó fumat.
Tot seguit ho poseu a la nevera, doncs s'ha de servir ben fred.
Aquest plat és ideal per l'estiu. Es pot deixar fet i quan torneu de la platja us el mengeu com a primer plat per dinar.
També podeu comprar un paquet de 750 grs. d'amanida russa marca Findus. Deixeu-ho coure durant 6 minuts, un cop comenci a bullir. Queda també molt bé, és més ràpid i porta menys feina. Després hi afegiu la resta d´ingredients.
No hay comentarios:
Publicar un comentario