miércoles, 25 de junio de 2014

AMANIDA RUSSA AMB SALMÓ FUMAT (entrants)

Ingredients per a 6/7 persones :
- Patates (6 patates mitjanes)
- Mongetes verdes fines (500 grs.)
- Pastanagues (6)
- Pèsols (500 grs.) 
- 1 llauna de tonyina gran
- 5 ours durs
- 1 llauna d'olives amb anxova gran
- sal
- salsa maonesa Kraft 
- salmó fumat




Es talla tota la verdura a trossets petits i es posa al foc junt amb els 5 ous i la sal.  Es deixa coure aprox. uns 20'.

Es retira i es deixa refredar.
Els ous es pelen i es tallan també a trossets petits i s'hi afegeixen junt amb la llauna de tonyina i les olives farcides d'anxova, també a trossos petits. 
Es barreja tot i s´afegeix a continuació la salsa maonesa (3 o 4 cullerades). Finalment li doneu forma de flam i ho guarniu pel damunt amb les tires de salmó fumat. 
Tot seguit ho poseu a la nevera, doncs s'ha de servir ben fred.
Aquest plat és ideal per l'estiu. Es pot deixar fet i quan torneu de la platja us el mengeu com a primer plat per dinar. 

També podeu comprar un paquet de 750 grs. d'amanida russa marca Findus. Deixeu-ho coure durant 6 minuts, un cop comenci a bullir. Queda també molt bé, és més ràpid i porta menys feina. Després hi afegiu la resta d´ingredients.

No hay comentarios:

Publicar un comentario