lunes, 26 de enero de 2015

BACALLA AMB PATATES (peix)

Aquesta recepta era una de les preferides del meu pare.
Podeu comprar bacallà marca Pescanova, sense sal i sense espines -el llom del bacallà- són els trossos més grossos.
Es renta bé, el assequeu amb un drap blanc, el enfarineu i el fregiu en una paella amb oli d'oliva.
Un cop fregit, el reserveu.
En una cassola poseu l'oli de fregir el bacallà i si hi ha poc, li afegiu més. A continuació feu un sofregit de ceba i tomàquet.
A part i en un morter tritureu ametlles i avellanes.
Poseu aigua en un pot a escalfar.
Agafeu patates del bufet i les talleu a rodanxes mitjanes.
Un cop teniu fet el sofregit de ceba i tomàquet, tireu les patates, ja que s'han de fregir.
Un cop l'aigua està calenta, la tireu a la cassola fins que cobreixi les patates. A continuació li afegiu la picada d'ametlles i avellanes i ho deixeu coure a foc lent. Quan l'aigua de la cassola comença a bullir, tireu el bacallà, deixant'lo per espai de 20 minuts.
El proveu per comprovar el punt de sal i si cal, li
afegiu un pessic més. 
Un cop les patates cuites, el porteu a la taula, amb un all i oli per sobre.
Es pot també afegir una mica de julibert. 
Se serveix molt calent.

No hay comentarios:

Publicar un comentario