martes, 20 de enero de 2015

CIGRONS AMB ESPINACS (llegum i verdura) -entrant-

Diuen que va a començar el fred rigorós d'hivern ... i per això no tenim altra opció de menjar llegums i sopes ...
Avui us donaré una recepta per entrar en calor ... cigrons amb espinacs.
Tindrem els cigrons cuits i els espinacs prèviament bullides.
En una cassola amb oli d'oliva, fregirem una llesca de pa petita i la reservarem.
A la mateixa cassola i en el mateix oli farem un sofregit de ceba i tomàquet ratllats:
1 ceba gran i
100 grs. de tomàquets madurs
Quan està cuit, tirarem els cigrons cuits amb una tasseta d'aigua i els barrejarem amb el sofregit.
A part en una paella, fregirem una mica els espinacs amb oli d'oliva -2 cullerades soperas- i un cop fet això les posarem juntament amb els cigrons a la cassola, baixarem el gas i ho
deixarem que vagi fent xup-xup.
Ho barrejarem amb una cullera de fusta.
En un morter picarem 30 grs. d'ametlles torrades, un
gra d'all i la llesca de pa que hem sofregit abans. En aquest punt, afegirem una tasseta petita d'aigua i ho barrejarem tot amb els cigrons i els espinacs ... afegint un pessic de sal. Ho deixarem uns 10 minuts més a foc lent i llest ... a menjar ... !!!
Espero us agradi i us passi el fred ...

No hay comentarios:

Publicar un comentario