lunes, 12 de enero de 2015

VOLOVANS AMB XAMPINYONS: (entrant)

Holaaaa ... !!! a tots ... ja estic de tornada ... m'he pres una setmaneta de descans ... El Nadal és molt dur... sobretot amb els menjars ...
Avui us donaré la recepta d'un plat molt fàcil i també econòmic i que podeu fer de diverses formes ...

Ingredients per a 6 persones:
- 12 volovans
- 1 safata de xampinyons -naturales- nets i tallats a làmines.
- Salsa beixamel
- 1 pessic de nou moscada
- 1 tòfona tallada a trossos
- Sal i pebre mòlt
- oli d'oliva

Primer de tot passarem els xampinyons per la paella amb una mica d'oli d'oliva i sal. Quan estiguin cuits, els reservarem.
Seguidament farem una beixamel amb mig litre de llet, 50 grs. de mantega de vaca i 50 grs. de farina. Remenar sense parar amb unes varetes i deixar coure a foc lent 10 minuts quan comenci a bullir. Condimentar amb sal, pebre i nou moscada.
A continuació barrejarem els xampinyons i els trossets de tòfona amb la beixamel. Remenarem tot bé.
Amb una cullera farcirem els volovans un a un amb aquesta pasta.
A continuació i en una safata per forn, els col·locarem i els posarem a coure durant 5 minuts, havent preescalfat el forn a 180º
Es serveixen calents.

Suggeriments: Podem omplir els volovans, seguint el mateix procés, amb: marisc (gambes a trossets), peix (lluç), espinacs amb pollastre, etc.



No hay comentarios:

Publicar un comentario