Avui us donaré la recepta d'un plat molt fàcil i també econòmic i que podeu fer de diverses formes ...
Ingredients per a 6 persones:
- 12 volovans
- 1 safata de xampinyons -naturales- nets i tallats a làmines.
- Salsa beixamel
- 1 pessic de nou moscada
- 1 tòfona tallada a trossos
- Sal i pebre mòlt
- oli d'oliva
Primer de tot passarem els xampinyons per la paella amb una mica d'oli d'oliva i sal. Quan estiguin cuits, els reservarem.
Seguidament farem una beixamel amb mig litre de llet, 50 grs. de mantega de vaca i 50 grs. de farina. Remenar sense parar amb unes varetes i deixar coure a foc lent 10 minuts quan comenci a bullir. Condimentar amb sal, pebre i nou moscada.
A continuació barrejarem els xampinyons i els trossets de tòfona amb la beixamel. Remenarem tot bé.
Amb una cullera farcirem els volovans un a un amb aquesta pasta.
A continuació i en una safata per forn, els col·locarem i els posarem a coure durant 5 minuts, havent preescalfat el forn a 180º
Es serveixen calents.
Suggeriments: Podem omplir els volovans, seguint el mateix procés, amb: marisc (gambes a trossets), peix (lluç), espinacs amb pollastre, etc.
No hay comentarios:
Publicar un comentario