martes, 9 de junio de 2015

SALMOREJO (entrant)

Ingredients per a 4 persones :
- 1 Kg. de tomàquets de pera
- 200 grs. de molla de pa
- 1 grill d'all
- 200 grs. d'oli d'oliva
- sal 


Per acompanyar : 

- 2 ous durs
- 150 grs. de pernil ibèric 
Tot tallat ben petit. 



Agafeu els tomàquets i els trinxeu amb el minipimer. Ho coleu amb el "xino". Hi afegiu la molla de pa, el grill d'all, els 
200 grs. d'oli d'oliva i un pessic de sal. 
Ho torneu a trinxar tot amb el minipimer i ho aboqueu en un bol gran. 
Seguidament ho poseu a la nevera, doncs s'ha de servir molt fred. 
A part bulliu 2 ous, fins que es tornin durs. Talleu el pernil a trossets petits així com el ous. Ho serviu en 2 safates petites. 
Quan porteu a taula el salmorejo, cada persona es tindrà que posar ou dur i pernil com a acompanyament.
Desitjo que us agradi. 
Es un plat bó, molt agraït i econòmic i fresquet per la calor que ens està fent. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario