Ingredients per a 4 persones :
- 1 Kg. de tomàquets de pera
- 200 grs. de molla de pa
- 1 grill d'all
- 200 grs. d'oli d'oliva
- sal
Per acompanyar :
- 2 ous durs
- 150 grs. de pernil ibèric
Tot tallat ben petit.
Agafeu els tomàquets i els trinxeu amb el minipimer. Ho coleu amb el "xino". Hi afegiu la molla de pa, el grill d'all, els
200 grs. d'oli d'oliva i un pessic de sal.
Ho torneu a trinxar tot amb el minipimer i ho aboqueu en un bol gran.
Seguidament ho poseu a la nevera, doncs s'ha de servir molt fred.
A part bulliu 2 ous, fins que es tornin durs. Talleu el pernil a trossets petits així com el ous. Ho serviu en 2 safates petites.
Quan porteu a taula el salmorejo, cada persona es tindrà que posar ou dur i pernil com a acompanyament.
Desitjo que us agradi.
Es un plat bó, molt agraït i econòmic i fresquet per la calor que ens està fent.
No hay comentarios:
Publicar un comentario