lunes, 1 de junio de 2015

CONILL AL VI DE PORTO AL FORN:

Ja torno a estar de nou amb tots vosaltres ...
Anem a començar l'estiu, època de platges, piscines, excursions diverses, viatges ... i com és lògic temps de vestits de bany, biquinis, shorts, pantalons ajustats, escots ... etc.
Hem de perdre de 2 a 5 kg. No us sembla ??? per estar guapos / pes i atractius / ves ... a qui li faci falta ... clar ... !!!
Avui us vaig a proposar una recepta fàcil i econòmica i que no engreixa ...
La estic cuinant per dinar a casa meva, (atès que ja he començat el règim ...)

Ingredients: (per a 2 persones)
- 1/2 conill, la part de les cuixes o de les esquenes, segons preferències ...
- Romaní
- Sal i pebre
- Oli d'oliva
- 1 gotet de vi de Porto
- 1 tasseta de cafè d'aigua
- 2 patates a trossos i 1 tomàquet partit per la meitat com a acompanyament.

Ho deixarem en maceració a la nevera durant 2 hores, amb el romaní, la sal i el pebre, l'oli d'oliva, el gotet de vi de Porto i la tasseta d'aigua. Una hora abans de dinar, el posarem al forn a 200 º durant mitja hora, amb els trossos de patata i el tomàquet. Després baixarem el forn a 180º i el deixarem mitja hora més ... i a menjar ... !!! havent escalfat el forn prèviament.

Si voleu, en lloc de vi de Porto li podeu posar 1 gotet de brandi per sobre ... també queda molt bo ... segons els gustos ... !!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario