És ideal per a menjar-lo amb amics, al jardí o la terrassa gaudint d'un dia assolellat ...
Ingredients per a 4 persones:
- 2 llamàntols petits
- 1 calamar tallat a trossos
- 1 pebrot verd
- 2 tomàquets ratllats
- All i julivert picats
- Fumet de peix
- arròs
- Oli d'oliva
- sal
Primer netejareu i tallareu els llamàntols a trossos.
Quan els talleu, feu-ho a sobre d'un plat i guardeu el suc dels llamàntols.
A continuació i en una paella els cuinareu amb oli d'oliva pels dos costats i els reservareu.
En el mateix oli sofregiu el calamar, el pebrot verd tallat a trossos i el tomàquet ratllat, afegint després l'all i el julivert picats.
Incorporeu l'arròs i el sofregiu 5 minuts. Afegiu els llamàntols, el fumet i el suc que heu reservat dels mateixos. Hi afegiu una mica de sal i ho deixeu coure per espai de 15 minuts.
Us ha de quedar caldós. Deixeu-ho reposar 5 minuts més i ja ho podeu portar a taula.
No hay comentarios:
Publicar un comentario