- Mig kilo de bacallà esqueixat
- 250 grs. de mongetes de Sant Pau o del ganxet
- 1 pebrot vermell
- 1 pebrot verd
- 2 cebes
- 4 tomàquets d'amanir però que siguin vermells, també podeu posar-hi tomàquets cherry
- 3 our durs
- 1 llauna d'olives negres
- sal i pebre
- oli d'oliva
- unes gotes de vinagre balsàmic de Mòdena
Primer de tot agafeu el bacallà i el poseu amb aigua durant una hora, canviant-la 2 o 3 cops.
Seguidament el fiqueu en un bol per servir a la taula.
Talleu el pebrot vermell, el verd, les cebes i els tomàquets a trossos petits i ho barrejeu amb el bacallà. Hi afegiu a continuació les mongetes i els 3 ous durs tallats també a trossets.
Les cebes les haureu de posar una mitja hora amb aigua, per treure-les-hi la fortor.
Finalment hi afegiu les olives negres pel damunt.
Ho amaniu amb sal i pebre, oli d'oliva i unes gotes de vinagre de Mòdena.
Ho poseu a la nevera -una hora com a mínim- doncs s'ha de servir fred.
... i avui també un postre: Acompanyarem aquest plat amb un postre: el lichi o litchi chinensis
Es un arbre fruiter tropical, originari del Sur de la Xina, el Sur d'Indonèsia i l'est de Filipines, a on és coneix com alupag. El lichi és l'únic representant del gènere de la família de les Sapindaceae.
El podeu trobar al mercat de la Boquería de Barcelona.
És una fruita rodona i vermella.
Amb un ganivet li feu un tall al costat, de dalt a baix. L'obriu amb els dits i us menjeu la fruita que hi ha dins i que és de color blanquinós. Té un pinyol de color negre.
.
També hi és en conserva però el gust no té res a veure... !!!
Espero que us agradi...
Aquesta fruita me la va posar com a postre la meva filla Mireia l'altre dia que vaig anar a dinar a casa seva... un verdader plaer... !!! és una delicatessen... Gràcies, Mire... !!!
No hay comentarios:
Publicar un comentario