lunes, 8 de septiembre de 2014

RAPE AL HORNO CON LANGOSTINOS Y GAMBAS (pescado y crustáceos)/BAKED MONKFISH WITH PRAWNS AND SHRIMP (fish/shellfish)


Ingredientes : (un rape pequeño por persona)/Ingredients : 
One small monkfish per person)
Se cuece todo entero/Everything is cooked whole. 

- 1 rape pequeño (individual), bien fresco/1 small monkfish (individual), very fresh. 
- 2 patatas medianas, cortadas en rodajas/2 medium potatoes, cut into slices.
- 1 tomate cortado por la mitad/1 tomato cut in half.
- 1 cebolla cortada en juliana/1 onion cut into strips.
- 1 langostino/1 shrimp.
- 1 gamba/1 prawn. 
- 1 vaso de vino blanco seco/1 glass of dry white wine.
- aceite de oliva/olive oil.
- sal y pimienta/salt and pepper.



Preparación/Preparation : 
Coged una bandeja de horno. Colocais el rape. Lo salpimentais y lo regais con aceite de oliva. Le añadis las patatas cortadas a rodajas, la cebolla cortada en juliana y el tomate/Gather a baking tray. You place the monkfish on it. Afterwards, you put salt and pepper and olive oil. You will add the sliced potatoes, onion cut into julienne and tomato.

Lo poneis en el horno durante 20 minutos. A continuación le añadis el vaso de vino blanco, el langostino y la gamba y lo dejais que se cueza 10 minutos más/You put them in the oven for 20 minutes. Here  you add the glass of dry white wine, shrimp and prawn and you leave it cooking 10 minutes more.

Previamente,  habreis calentado el horno a 180º durante unos 10 minutos/Previously, you will be heated the oven at 180 degrees for about 10 minutes. 

Se sirve todo entero en un plato individual por comensal. Si teneis que cocinar 4 rapes, tendreis que coger una bandeja de horno grande y los colocais alternándolos/Every fish is served in a single dish per person. If you have to cook, for example, 4 monkfish, you will have to take a large cookie and you place it alternating.

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