lunes, 25 de mayo de 2015

OUS FARCITS, AMB CABDELLS DE TUDELA (entrant)

Avui i seguint amb els plats de règim, us donaré la recepta d'uns ous farcits, molt fàcils de fer i també econòmics, que seran del grat de tots ... es poden deixar fets a la nevera per quan torneu de la platja , piscina, etc.

Ingredients per a 4 persones:
- 8 ous
- Mitja tasseta de llet desnatada
- 2 llaunes de tonyina clara al natural, marca Albó, Massó ... etc.
- Maionesa marca Kraft light
- 2 cullerades de tomàquet Ketchup, marca Heinz
- 4 cabdells de Tudela. 

El primer, heu de fer ous durs. Els podeu bullir la vigília i guardar-los en la nevera per l'endemà en un taper, ja pelats.
A continuació els talleu per la meitat al llarg i separeu els rovells de les clares, reservant 5 rovells a part.
En un plat fondo poseu els rovells juntament amb la tonyina i els xafeu amb una forquilla fins aconseguir una pasta. Li afegiu la mitja tasseta de llet i ho treballeu fins a obtenir una pasta consistent per al farciment.
Amb una cullereta aneu omplint els mitjans ous fins a completar la totalitat dels mateixos, que haureu posat en una safata per servir.
Un cop acabat i en un bol, poseu la maionesa amb les 2 cullerades de tomàquet ketchup i ho remeneu amb una cullera. La maionesa ha de quedar atapeïda però no líquida ... tipus salsa espessa ...
A continuació la poseu per sobre dels ous.
Després i amb una forquilla xafeu els rovells que havíeu reservat a part i els poseu per sobre com a decoració ...
Al voltant podeu posar els cabdells, un cop rentats i partits per la meitat.
Ho tapeu amb paper film i poseu els ous a la nevera fins l'hora de dinar.

Tambén es poden omplir amb foie-gras, amb salmó, amb cranc, etc. segons al vostre gust ... el sistema serà sempre el mateix...
Si els feu amb foie-gras, no posareu en la maionesa tomàquet ketchup i decorareu els ous amb mitja oliva farcida per sobre de cada ou. La resta es fa tot igual.
Si teniu convidats podeu fer els ous amb 2 o 3 farcits diferents -diferents sabors- presentats per separat en 2 o 3 safates. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario