Com estem en la "costa de Gener", us donaré una recepta molt saborosa, fàcil de fer i econòmica ...
Ingredients per a cuatre persones:
- 600 grs. de calamarcets, xipirons o popets
- 12 musclos
- Salsa de tomàquet fregit casolà
- 2 cebes tallades en juliana
- Mig got de Xerès sec
- 1/2 llimona
- Sal i pebre
- Oli d'oliva
En una cassola poseu l'oli d'oliva i feu coure la ceba, tallada en juliana, ben rossa, sense que es cremi.
Quan està daurada li afegiu el tomàquet i ho deixeu coure uns minuts.
A continuació li incorporeu els calamarcets, xipirons o popets ben nets amb les seves potetes, sense la tinta, i el mig got de Xerès sec i ho deixeu al foc durant 20 minuts.
A part netegeu els musclos i els obriu en un pot amb una mica d'aigua i mitja llimona. Un cop oberts i cuits, els tireu a la cassola junt amb la sal i el pebre, deixant'ho 5 minuts més.
El presenteu a taula en cassoletes individuals.
No hay comentarios:
Publicar un comentario