miércoles, 27 de enero de 2016

CALAMARCETS, XIPIRONS O POPETS AMB MUSCLOS, AMB SALSA

Hola ... !!! Ja sóc aquí de nou ...
Com estem en la "costa de Gener", us donaré una recepta molt saborosa, fàcil de fer i econòmica ...

Ingredients per a cuatre persones: 
- 600 grs. de calamarcets, xipirons o popets

- 12 musclos
- Salsa de tomàquet fregit casolà
- 2 cebes tallades en juliana
- Mig got de Xerès sec
- 1/2 llimona 
- Sal i pebre
- Oli d'oliva

En una cassola poseu l'oli d'oliva i feu coure la ceba, tallada en juliana, ben rossa, sense que es cremi.
Quan està daurada li afegiu el tomàquet i ho deixeu coure uns minuts.
A continuació li incorporeu els calamarcets,  xipirons o popets ben nets amb les seves potetes, sense la tinta, i el mig got de Xerès sec i ho deixeu al foc durant 20 minuts.
A part netegeu els musclos i els obriu en un pot amb una mica d'aigua i mitja llimona. Un cop oberts i cuits, els tireu a la cassola junt amb la sal i el pebre, deixant'ho 5 minuts més.
El presenteu a taula en cassoletes individuals.

No hay comentarios:

Publicar un comentario