miércoles, 13 de enero de 2016

RAP A LA CASSOLA AMB GAMBES

Avui us donaré una recepta de peix: Rap a la cassola amb gambes.
La meva filla Mireia la fa per llepar-se els dits...

Ingredients per a 4 persones:

- 8 trossos de rap
- 8 gambes
- 1 llesca de pa fregit
- Oli d'oliva
- Sal i pebre
- 100 grs. d'ametlles torrades
- Ceba i tomàquet ratllats
- All i julivert picats
- 1 gotet de brandi
- Patates tallades a rodanxes (5) -optatiu-


Primer renteu bé el rap i les gambes i ho poseu a escórrer.
En una cassola escalfeu l'oli d'oliva i feu un sofregit
amb el pa. Un cop torrat el reserveu.
A continuació afegiu la ceba i el tomàquet ratllats i ho deixeu coure. Després li tireu l'all i el julivert picats.
A part feu una picada amb el pa fregit i les ametlles torrades afegint-li una mica d'aigua calenta.
A continuació salpebreu el rap i les gambes i ho tireu a la cassola, deixant-ho coure tot uns 15' per tots dos costats.
Seguidament li incorporeu la picada i li afegiu el gotet de brandi, coent uns 15' més.
Es serveix ben calent.

Si voleu també li podeu afegir patates tallades a rodanxes. Les patates les posareu després de la ceba i el tomàquet -calculeu que han de coure com a mínim 20'-
Si ho feu amb patates ho podeu posar com a únic plat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario