Ingredients per a 6 persones:
- 1.800 grs. de conill tallat a trossos
- Mig kilo de rovellons o 400 grs. de rossinyols
- 2 grans d'all
- 30 castanyes
- 1 cullerada de farina
- 1 ceba
- 2 pastanagues
- 2 pastanagues
- 1 got de vi blanc sec
- 1 fulla de llorer i una branca de farigola
- pebre i sal
- oli d'oliva
Primer de tot pelarem les castanyes fent-los un tall al mig i les escaldarem amb oli durant mig minut. Després, les courem amb aigua i sal. Les reservem...
Seguidament agafeu una cassola amb oli d'oliva i daurem el conill, tallat a trossos. Quan estigui mig cuit, hi afegim la ceba tallada en juliana, les pastanagues a trossets petits i, a continuació, les herbes.
Ho deixem coure 5 minuts més i llavors hi posem la farina, barrajant-ho tot amb una cullera de fusta, durant 3 minuts més.
Hi tirem el got de vi blanc sec i l'aigua o el brou calent, deixant-t'ho coure a poc a poc, aprox. una mitja hora.
Un cop estigui quasi cuit, hi afegirem les castanyes i els bolets, que haurem passat per la paella amb una mica d'oli d'oliva abans.
Finalment, ho deixem coure a foc molt baixet 10 minuts més i hi afegim els alls trinxats, la sal i el pebre... tornant-ho a remenar amb molta cura...
Millor que tapeu la cassola amb una tapadora fins que s'acabi de coure.
Molt important: ho heu de cuinar a foc molt baixet perquè no s'agafi i amb una cullera de fusta remenar-ho amb molta cura.
Molt important: ho heu de cuinar a foc molt baixet perquè no s'agafi i amb una cullera de fusta remenar-ho amb molta cura.
No hay comentarios:
Publicar un comentario