Es tracta d'un plat senzill i econòmic, ideal per als dies de pluja ...
Ingredients per a 4 persones:
- 1 conill d'1,300 kg. tallat en 8 trossos (sense el cap i sense el fetge)
- 1 ceba
- 1 tomàquet
- 1 pastanaga
- Sal i pebre
- Oli d'oliva
- 1 pot de bolets (rovellons) marca "Ferrer" (si és temporada millor naturals)
- Mig got de vi de xerès dolç, mig got de vi de xerès sec i mitja tasseta d'aigua.
En una cassola gran poseu l'oli d'oliva i fregiu el conill, un cop net i salpebrat i li doneu un parell de voltes ...
A continuació li afegiu la ceba tallada a trossos, el tomàquet i la pastanaga també a trossos.
El regueu amb els vins i mitja tasseta d'aigua i ho deixeu coure aproximadament durant 1 hora a foc lent, sense que pari de bullir. El remeneu per les nanses de la cassola perquè no es desfaci.
A mitja cocció hi afegiu els rovellons, amb una mica de sal i tapeu la cassola.
Ha de quedar molt tendre i amb salsa.
No hay comentarios:
Publicar un comentario