Avui unes postres ... que és tot un clàssic ... i a qui no li agrada l'arròs amb llet ... !!! Us dono la recepta de la meva àvia.
Quantitats per a 4 persones:
Temps de cocció: 1 hora
Ingredients:
- 2 litres de llet
- 200 grs. d'arròs
- Vainilla en pols (poca)
- 1 llimona (4 peles de llimona tallades fines)
- Sal
- 1 branca de canyella
- 100 grs. de sucre
- Canyella en pols
Primer renteu bé l'arròs amb aigua freda i ho tireu en un pot amb la llet. Li afegiu la vainilla (una miqueta), la branca de canyella, les quatre peles de la llimona i un pessic de sal.
El poseu al foc, remenant amb una cullera de fusta fins que comenci a bullir, perquè no s'enganxi. El tapeu i ho deixeu que cogui lentament. Quan l'arròs està ben inflat i cuit, s'aparta del foc i se li afegeix el sucre. Es barreja bé tot i ho deixeu refredar en un lloc fresc, col·locant-ho en una safata o en cassoletes individuals de fang.
Després ho tapeu amb film i el poseu a la nevera.
En el moment de servir podeu posar per sobre canyella en pols.
Espero que us agradi.
No hay comentarios:
Publicar un comentario