Es tracta d'una recepta molt fàcil i ràpida de fer ... mentre feu el dinar ... el pastís es fa en mitja hora al forn.
Ingredients:
- Pasta brisa
- 2 pomes tallades fines
- 2 natilles marca Danone
- El suc de mitja llimona
- Canyella en pols
- Gelatina amb sucre (marca Dr. Oetker)
Poseu la pasta brisa en una safata rodona de forn i la punxeu amb una forquilla. A continuació la introduïu al forn calent a 200º 10 minuts.
Talleu la poma a rodanxes fines i la poseu amb el suc de mitja llimona i una mica d'aigua en un bol al microones 3 minuts.
Seguidament poseu sobre de la pasta brisa la crema, estenent-la amb una pala. A continuació col·loqueu els talls de poma a sobre i empolseu la poma amb una mica de canyella en pols.
Introduir la safata al forn a 200º durant 30/35 minuts.
Un cop estigui la poma daurada la traieu del forn. Mentre haureu fet un glacejat amb 250 ml. d'aigua bullint i un sobre de Tartafix del Dr. Oetker.
Barregeu bé la pols del sobre amb l'aigua amb unes varetes manuals i amb una cullera afegiu el glacejat per sobre del pastís fins que qualli. Aquest líquid fixa la fruita del pastís, en aquest cas la poma i li dóna brillantor.
El deixeu refredar i ho guardeu a la nevera 15 minuts.
No hay comentarios:
Publicar un comentario