Avui un plat que agrada molt a tota la família. Es pot fer també amb cloïsses ...
Ingredients: (per a 2/3 persones)
- 1 sobre de fusilli
- 1 fulla de llorer
- Sal
- Aigua
- Sofregit de ceba i tomàquet
- All i julivert trinxat
- 400 grs. d'escopinyes o de cloïsses (marisc)
- Sal i pebre
- Un rajolí de Xerez o de vi blanc
- Oli d'oliva
Es bullen els fusilli en una olla amb aigua, sal i la fulla de llorer ... se li afegeix també un rajolí d'oli d'oliva a l'aigua. Es deixen coure -seguint les instruccions del sobre-
han de quedar "al dente"
Un cop bullits, s'escorre l'aigua, es passen per aigua calenta de l'aixeta per treure el midó i es reserven.
En una cassola feu el sofregit amb l'oli d'oliva amb la ceba i el tomàquet ratllats. Afegireu el julivert i l'all trinxats i a continuació les escopinyes -bén netes- o les cloïsses.
Ho deixareu 5 minuts fins que s'obrin. A continuació afegireu un rajolí de vi blanc o Xerez sec.
Un cop obertes les valves, procediu a afegir els fusilli i li poseu una mica de sal i el pebre ... ho remeneu tot amb una cullera de fusta i ho deixeu coure a foc molt lent durant 5 minuts més.
Espero que sigui del vostre gust.
També podeu fer-ho amb espaguetis, macarrons o tallarines ... qualsevol tipus d'aquestes pastes són apropiades.
No hay comentarios:
Publicar un comentario