martes, 23 de febrero de 2016

LLENTIES DE LA MEVA AVIA

Com continua fent fresqueta, crec que encara va bé un plat de llenties de primer.

Ingredients per a 4 persones:
- 400 grs. de llenties
- 4 grans d'all sense pelar
- 1 tomàquet petit
- 1 ceba petita
- 1 xoriço petit tallat a trossos
- Oli d'oliva
- aigua
- Patates tallades a trossos petits
(Es pot posar també trossets de pastanaga -optatiu-)
- sal



Es posen les llentíes en remull, en un cassó amb aigua, el dia anterior, després d'haver-les netejat.
L'endemà i en una olla, posareu un rajolí d'oli d'oliva, fent un sofregit amb el tomàquet tallat a trossos, la ceba i les dents d'all. Després hi posareu les llenties cobrint-les amb aigua, deixant-les per espai d'1 hora i mitja a foc lent.
Seguidament podeu afegir el xoriço tallat a trossos. Les patates i la pastanaga -optatiu- i una mica de sal.

Les deixareu mitja hora més.

També es poden fer en olla exprés.

No hay comentarios:

Publicar un comentario