martes, 22 de julio de 2014

ENRAJOLAT DE PATATES (entrant)


També se li podría dir amanida de patata.


Ingredients (per 5/6 persones):

- 6 patates mitjanes amb pell (noves)
- 3 cebes tallades a juliana
- 1 pot d'olives farcides d'anxova gran
- 3 tomàquets d'amanir grans
- 2 llaunes de tonyina (amb oli d'oliva) grans
- 1 llauna de puntes d'espàrrecs
- sal i pebre
- oli d'oliva verge
- unes gotes de vinagre de Mòdena 




Es fan bullir les patates amb la seva pell. Es deixa refredar. Seguidament es treu la pell i es tallen a rodanxes primes i es van col.locant en una safata. 

La ceba tallada en juliana es tindrà amb aigua una mitja hora. Es canviarà l'aigua 2 cops. 
Es posarà la ceba damunt de les patates. S'hi afegiran els tomàquets tallats en 4 o 6 trossos, les olives, la tonyina 
trossejada i els espàrrecs. 
Hi podeu posar també l'oli d'oliva de les llaunes de tonyina
pel damunt.
Optatiu: S'hi pot afegir anxoves de l'Escala o Santonya i 3 ous durs. 
Seguidament ho fiqueu dins la nevera 1 hora abans de dinar. 
S'amaneix amb sal i pebre, oli d'oliva verge i unes gotes de vinagre de Mòdena. 
La decoració es fa al gust del Chef. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario