També se li podría dir amanida de patata.
Ingredients (per 5/6 persones):
- 6 patates mitjanes amb pell (noves)
- 3 cebes tallades a juliana
- 1 pot d'olives farcides d'anxova gran
- 3 tomàquets d'amanir grans
- 2 llaunes de tonyina (amb oli d'oliva) grans
- 1 llauna de puntes d'espàrrecs
- sal i pebre
- oli d'oliva verge
- unes gotes de vinagre de Mòdena
Es fan bullir les patates amb la seva pell. Es deixa refredar. Seguidament es treu la pell i es tallen a rodanxes primes i es van col.locant en una safata.
La ceba tallada en juliana es tindrà amb aigua una mitja hora. Es canviarà l'aigua 2 cops.
Es posarà la ceba damunt de les patates. S'hi afegiran els tomàquets tallats en 4 o 6 trossos, les olives, la tonyina
trossejada i els espàrrecs.
Hi podeu posar també l'oli d'oliva de les llaunes de tonyina
pel damunt.
Optatiu: S'hi pot afegir anxoves de l'Escala o Santonya i 3 ous durs.
Seguidament ho fiqueu dins la nevera 1 hora abans de dinar.
S'amaneix amb sal i pebre, oli d'oliva verge i unes gotes de vinagre de Mòdena.
La decoració es fa al gust del Chef.
No hay comentarios:
Publicar un comentario