Ingredients per a 2 persones :
- mig kilo de calamarcets
- mig kilo de musclos (si poden ser de roca, molt millor)
- 1 ceba
- 2 tomàquets
- all i julivert
- 1 vaset de vi blanc sec
- oli d'oliva
- mig got d'aigua
- sal i pebre
Preparació :
Agafeu els calamarcets i un cop ben nets -sense la tinta ni la tripa- els poseu en una cassola amb l'oli d'oliva. Amb una cullera de fusta els remeneu fins que agafin un to daurat... Seguidament els poseu en un plat i els reserveu.
Al mateix oli, hi fregiu le ceba ratllada i els tomàquets també ratllats. Quan estigui cuit, hi afegiu l'all i el julivert trinxats i ho deixeu coure 5 minuts.
En un pot apart, obriu els musclos al vapor i, un cop ben nets,
poseu-los al foc, amb una mica d'aigua i una rodanxa de llimona.
A continuació, afegiu a la cassola els calamarcets i els musclos, i també un vaset de vi blanc sec i mig got d'aigua. Afegiu la sal i el pebre i ho deixeu fent xup xup durant 15' a foc ben baixet i... llestos! Que vagi de gust...!
No hay comentarios:
Publicar un comentario