Ingredients per a 4 persones :
- 1 llobarro o una daurada de 1,200/1,300 Kg. aprox.
- 4 patates mitjanes, tallades a rodanxes
- 12 ametlles torrades i picades
- 1 vaset de vi blanc sec
- 1 vaset de llet
- oli d'oliva
- sal i pebre
Podeu fer treure l'espina del llom i un cop escatat li feu 4 senyals al llom -no gaire profundes- a on hi posareu un tall de llimona a cada marca.
Agafeu una safata de forn. Unteu-la amb oli d'oliva i poseu-hi les rodanxes de patata com a base.
Es ruixen amb l'oli d'oliva i un pessic de sal i pebre.
Seguidament hi coloqueu bé el llobarro bé la daurada, prèviament salpebrat.
Poseu la safata al forn durant 15 minuts a 180ºC
-escalfeu el forn abans durant 10'-.
Tot seguit agafeu una tassa, hi poseu les ametlles torrades i picades, el vi blanc sec i la llet. Ho remeneu tot i ho aboqueu per sobre el peix.
Ho torneu a posar al forn 15 minuts més perquè s'acabi de coure i ja està...
També es pot fer igual, sense afegir les ametlles i la llet.
Solament un raig de vi blanc sec i l'oli d'oliva.
Es poden afegir tomàquets xerry... segons els gustos... !!!
Es poden afegir tomàquets xerry... segons els gustos... !!!
No hay comentarios:
Publicar un comentario