lunes, 11 de agosto de 2014

VICHYSSOISE (entrants)/VICHYSSOISE (entrant)


Ingredients:/Ingrédients:  
- 50 grs. de mantega de vaca dolça/50 grammes. beurre doux vache
- 1 dl. de crema de llet/1 dl. de crème
- 5 porros grossos i blancs/5 gros poireaux, blanc
- 2 patates grans/2 grosses pommes de terre 
- mitja ceba grossa/une demi-gras à l'oignon
- 1 litre de caldo Maggi/1 litre de soupe "Maggi" 
- julivert/persil





Preparació/Préparation: 
Es pelen els porros i la ceba i es trinxen a trossets petits.
Poseu una cassola al foc amb la mantega de vaca i aboqueu-hi la ceba i els porros trinxats, deixant que s'estovin. Important: no coure'ls gaire.
Tot seguit s'hi tiren les patates tallades petites, juntament amb el caldo Maggi, i es deixa que tot es vagi couent a poc a poc fins que quedi ben tou.
Un cop cuit, es passa pel minipimer i un cop triturat, pel colador "xino" i es deixa refredar. 
Quan estigui fred, es posa a la nevera fins el moment de servir, en què s'hi abocarà la crema de llet.
Es remena bé i es serveix en bols individuals, posant-hi al
damunt julivert finament esmicolat.
Eplucher les poireaux et l'oignon en petits morceaux et les tranchées. 
Mettez une casserole sur le feu avec la vache de beurre. Verser les poireaux et les oignons, faisant cuire à l'étuvée.
Important : ne pas cuire beaucoup.
Ensuite, jeter les pommes de terre coupés en petits morceaux, avec le bouillon "Maggi" et laissez tout aller couent très lentement jusqu'à ce que tout est très doux.
Une fois cuit, passer au mélangeur et une fois broyé, le filtre "chinois" et laissez le refroidir. 
Une fois refroidi, mettre au réfrigérateur jusqu'au moment de servir et verser la crème.
Remuer et servi dans des bols individuels, metre sur le dessus, le persil finement haché. 

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