Ingredients :
- 4 cloïsses per persona
- 2 talls de lluç per persona
- 1 ceba
- 3 alls
- julivert
- oli d'oliva
- sal
- 1 tasseta de llet + una cullaradeta de maicena
- ous durs i espàrrecs (optatiu)
Poseu al foc una cassola amb oli d'liva. Quan l'oli estigui calent, hi fregiu el lluç un cop enfarinat i salat.
Seguidament aparteu el peix en un plat. A la mateixa cassola i amb el mateix oli, fregiu la ceba ratllada juntament amb els alls pelats i sencers i el julivert trinxat.
Desfeu la maicena amb la llet, i aboqueu-ho a la cassola junt amb les cloïsses vives.
Es deixa una estona que es cogui i a continuació s´afegeix el lluç, deixant-lo una estoneta i ja el podeu servir.
Hi podeu afegir ous durs i espàrrecs si voleu al final.
No hay comentarios:
Publicar un comentario