Ingredients per a 4 persones :
- 1 lluç de 1,200 Kg. aprox.
- 5 alls pelats
- 1 cullerada de pa ratllat
- 1 llimona
- julivert
- oli d'oliva
- sal
- unes gotes de vinagre
- mantega de vaca dolça
Un cop net el lluç, es marca amb 4 senyals i a cada una d'elles, s'hi posa un gra d'all.
Seguidament hi afegiu la sal.
En una paella amb oli d'oliva, s'hi tira l'all que ha sobrat juntament amb el pa ratllat i el julivert. Després aparteu la paella del foc i afegiu el suc de la llimona.
S'unta una safata de forn amb mantega i s'hi posa el lluç al damunt, amanint-lo amb l'oli d'oliva.
Als 10 minuts d'estar al forn, s'aboca el contingut de la paella per sobre del lluç. Quan ja estigui cuit, compteu 10 minuts més, traieu-lo del forn, poseu-li unes gotes de vinagre i ja està...!
Forn a 180º C- temps de cocció : 20/25 minuts.
No hay comentarios:
Publicar un comentario