martes, 29 de marzo de 2016

CABRIT AL FORN (carn)

Un plat molt adient per aquestes festes...

Ingredients:
- 3 cuixes de cabrit
- 1 all
- 1 ceba
- 3 patates
- sal i pebre
- farigola
- oli d'oliva
- Porto




Primer agafo un all i el frego per les cuixes de cabrit i afegeixo sal, pebre i farigola.
A continuació les col·loco en una safata per forn.
Escalfo el forn a 250º durant 12 minuts aprox.
Tallo per sobre una ceba en juliana.
Pèlo les patates, les tallo en 4 trossos i se les afegeixo, un cop salpebrades.
Ho rego tot bé amb l'oli d'oliva i el Porto.
Li afegeixo una tasseta d'aigua.
Un cop el forn calent introdueixo la safata i el baixo a 200º durant 15'
Transcorreguts els 15' baixo el forn a 150º i ho deixo uns 20' més
Heu de vigilar que hi hagi suc a la safata -que no quedi sec- Si cal afegiu una mica més d'oli d'oliva i Porto, deixant'ho 5' més al forn.
Les patates han de quedar tovetes...
El serviu en els plats i poseu el suc restant de la safata en una salsera.
Aquesta recepta la podeu utilitzar també per a les espatlles o cuixes de xai ... queden molt bones ... !!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario