Aquesta setmana i atès que ja estem en l'època dels bolets ... i ja són més assequibles per a les butxaques, us proposo un arròs de muntanya, que si ho feu com us explico, us llepareu els dits, com es diu vulgarment.
Ingredients per a 4 persones:
- 4 cuixes de pollastre
- 4 espatlles de conill (les podeu substituir per 4 salsitxes de porc)
- 200 grams de rovellons petits (sencers) o grans tallats en 4 trossos ...
- 1 pebrot vermell o verd tallat en trossos petits
- 4 carxofes petites, tallades en 4 trossos cadascuna
- 3 tomàquets ratllats
- 1 ceba també ratllada
- 1 gra d'all i julivert
- Brou de carn o pollastre (també es pot posar brou marca Gallina Blanca o Aneto)
- Sal (mitja cullerada)
- Un pessic de pebre negre
- 4 tasses de cafè d'arròs
- Oli d'oliva
Agafeu una paella. Poseu oli d'oliva i feu un sofregit amb el pollastre, el conill o les salsitxes. Quan els trossos de carn estan ben daurats, els col·loqueu en un plat i els reserveu.
A continuació feu un sofregit amb el pebrot, les carxofes i els bolets i ho deixem coure a foc viu uns 5 minuts, remenant amb una cullera de fusta. Tot seguit afegim els tomàquets i la ceba ratllats i un cop cuits, l'all i el julivert, ben picats.
Un cop fet això, ja podeu afegir l'arròs i la carn. El deixareu coure uns 5/7 minuts, remenant amb la cullera.
Afegiu el brou o fumet (bullint), la sal i el pebre.
Ho courem de 15 a 17 minuts.
Tanquem el foc i ho deixerem reposar 5 minuts més, tapant amb paper de diari.
... I ja està ... !!! ja la podreu portar a taula ... !!!
Bon profit amics ... !!!
No hay comentarios:
Publicar un comentario