jueves, 7 de abril de 2016

CREMA DE CARXOFES: (primer)

Avui ens anem a delectar amb una crema de carxofes ... fàcil de fer, ràpida i molt econòmica.

Ingredients per a 4 persones:
- Calcular 2 cors de carxofes per persona: total 8
- 4 porros grans
- L'aigua de bullir les carxofes
- Sal i pebre
- Oli d'oliva
- Encenalls de pernil ibèric
- Crema de llet (optativa)



Primer pelarem les carxofes i les bullirem en aigua.
Els porros els tallarem a trossos petits i els sofregirem en una paella amb oli d'oliva. Un cop cuits els reservarem.
En una batedora posarem les carxofes ja bullides, els porros ja cuits i una mica d'aigua de bullir les carxofes i ho batrem tot bé.
Ho posarem tot en un pot, afegirem la sal i el pebre i si voleu una mica de crema de llet. Ho remenarem amb una cullera de fusta i el portarem a ebullició.
A part tallarem a trossets molt petits, en forma d'encenalls, el pernil ibèric i el posarem en un plat.
Cada comensal es posarà el pernil per sobre de la crema de carxofes, segons gustos ...
Espero que us agradi.
Bon profit ... !!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario