lunes, 26 de octubre de 2015

MAR I MONTANYA (marisc/au)

Qui no ha provat aquest deliciós plat ?
Es tracta d'una recepta mixta de: marisc i pollastre

Ingredients per a 4 persones:
- 1 pollastre tallat a 1/4
- 8 escamarlans (es pot fer també amb gambes o llagostins)
- 1 ceba ratllada
- 2 alls
- Julivert, pebre negre i sal
- 3 cullerades soperes de tomàquet fregit
- 1 culleradeta de sal
- 750 grs. de brou de peix
- 50 grs. d'ametlles torrades
- 1 gotet de brandi
- Oli d'oliva

En una cassola posareu l'oli d'oliva. Salpebreu el pollastre i el rustireu amb l'oli. Fareu el mateix amb el marisc. Un cop sofregit ho reservareu en un plat.
A continuació afegiu la ceba ratllada i el tomàquet fregit. Fareu una picada amb les ametlles, els alls i el julivert i ho afegireu a la cassola. En un pot a part bollireu el brou de peix.
A continuació posareu el pollastre, el marisc, el gotet de brandi i el brou de peix (afegir poc a poc). Li podeu posar una mica més de sal i ho deixeu al foc tapat durant 30 o 45 minuts, un cop el brou hagi tornat a bullir.
Abans de portar-lo a la taula ho proveu per saber si la sal i el pebre són correctes. En cas contrari el rectifiqueu.
Es serveix acabat de treure del foc.

No hay comentarios:

Publicar un comentario