martes, 6 de octubre de 2015

AMANIDA MIREIA - entrant -

Hola ... !!! Ja torno a ser novament aquí. Aquesta setmana us proposo una amanida per als dies festius ...

Ingredients per a 4 persones:
- 4 endívies
- 1 bossa de ruca (marca Florette)
- 1 llauna de favetes petites baby
- 1 pebrot vermell
- 1 pebrot verd
- 1 ceba gran
- 28 llagostins grans -poden ser congelats- les cues.
- 1 pot de romesco
- 1 manat de raves
- 1 pot d'olivada
- Sal, pebre i oli d'oliva

Primer de tot bullirem els llagostins amb sal durant 5 minuts. Seguidament els posarem en un bol amb aigua i amb gel. Quan estiguin freds, els pelarem i guardarem les cues.
En una safata gran o bé directament a cada plat posarem les endívies, la ruca, la ceba i els pebrots tallats a trossos petits i les favetes.
Posarem 4 raves per plat, tallant-los en forma de flor, tal com estan a la foto.
Hi afegirem les cues pelades dels llagostins i ho amanirem amb l'olivada i el romesco.
Es pot posar a la nevera, mitja hora abans de menjar.
També ho podrem amanir amb sal i pebre i un bri d'oli d'oliva.

No hay comentarios:

Publicar un comentario