Ingredients per a quatre persones:
- 500 o 600 grams de carn de vedella (un tros magre sense nervis ni pells), tallada a filets
- 100 grs. de farina
- oli d'oliva
- 1 ceba ratllada
- 1 tomàquet també ratllat
- 1 fulla de llorer
- farigola
- 100 grs. de moixernons (bolets secs)
- 1 got de vi de Xerès sec
- 2 gots de brou de carn o aigua
- sal i pebre
Per a la picada:
- 1 gra d'all
- Pa torrat
- 50 grs. d'ametlles torrades o pinyons
- julivert
Elaboració:
Primer posareu els moixernons en aigua calenta, tallant-los les cues.
Tot seguit, salpebreu la carn i enfarinar els filets.
Daurar la carn en una paella amb oli d'oliva i un cop fregida reservar-la en una cassola.
En el mateix oli daurar la ceba, el tomàquet i afegir el got de vi de Xerès sec, el llorer i la farigola i una mica de brou de carn o aigua, deixant-lo reduir uns minuts.
Afegir-lo a la carn i cuinar-tot durant 50 minuts a foc lent, havent-li afegit la picada.
Deprés li tireu els moixernons i ho deixeu coure 15 minuts més.
Remoure la cassola per les nanses durant la cocció per tal que no s'enganxi.
No hay comentarios:
Publicar un comentario