miércoles, 23 de diciembre de 2015

AMANIDA BLANCA AMB FORMATGE PARMESA

Aquesta amanida és molt recomanable com a primer, per acompanyar qualsevol tipus de marisc o plats grassos.

- Ingredients per a 4 persones:

- 4 endívies tallades a rodanxes
- 200 grs. de xampinyó laminat cru
- 2 ous tallats a rodanxes
- suc de mitja llimona
- oli d'oliva (3 cullerades)
- vinagre de Mòdena (1 cullerada)
- sal i pebre
- formatge parmesà tallat fi (30 grs.)
- 50 grs. de nous a trossets

En un bol poseu pas a pas els ingredients tal com us he anunciat anteriorment.
Es tracta d'una amanida fàcil de fer, deliciosa i molt apropiada per acompanyar marisc o plats grassos com: (gall dindi, capó, ànec, cuixa rostida de pernil, garrí, cuixa de xai o de cabrit, etc.)

El formatge ha de ser parmesà, no utilitzeu un altre perquè el gust no és el mateix.

Un truc: Barrejar l'oli d'oliva amb una cullerada de mostassa abans de tirar-ho en l'amanida.

No hay comentarios:

Publicar un comentario