miércoles, 30 de diciembre de 2015

GARRI AL CARAMEL AMB POMES

Avui toca una recepta per poder celebrar l'Any Nou ... què us sembla aquesta ...?

Ingredients per a 4 persones:

- Mig garrí (2 kg. aprox.)
- 4 pomes golden
- 4 cullerades de sucre morè
- 50 ml. d'oli d'oliva
- uns branquillons de romaní 
- el suc d'una taronja
- unes gotes de salsa Perrins
- 1 gotet de brandi
- sal i pebre mòlt

Col.locar en una safata de forn, prèviament folrada amb paper vegetal, el garrí, un cop salpebrat per tots dos costats, havent-li afegit uns branquillons de romaní.
Preparar una salsa amb el sucre morè, la salsa Perrins, el suc d'una taronja, el gotet de brandi i l'oli d'oliva. Batre bé fins que quedin tots els ingredients ben barrejats.
Preescalfar el forn a 220º i untar el garrí amb una part de la salsa, cuinant-lo durant 2 hores a 200 º
Amb una cullera ho aneu banyant amb la salsa a mesura que es vagi coent.
Mitja hora abans d'acabar la cocció afegiu les pomes tallades a rodanxes o en grills. A continuació baixeu la temperatura del forn a 180º
Un cop cuit, el traieu del forn i ho presenteu a taula tallat en 4 racions, acompanyant-lo de les pomes i del seu suc en una salsera.
Podeu també afegir al plat, una amanida de enciam francès, endívies o créixens, amanida amb oli d'oliva verge, sal i llimona.

Us desitjo un Feliç Any Nou a tots ... y bon profit... !!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario