Avui un plat que el podeu fer perfectament com "pica-pica" la Nit de Nadal o el dia de Nadal acompanyat d'altres ...
És molt fàcil de fer i molt bó.
Ingredients:
Es calcula aprox. 150 grs. d'escopinyes per persona
- oli d'oliva
- farina
- all i julivert trinxats
- una copeta de vi blanc o Xerès sec
- sal i pebre
- mig got d'aigua
Es posa a escalfar una cassola amb l'oli d'oliva. Quan està calent li afegiu l'all i el julivert trinxats i ho deixeu fins que agafi color ... a continuació incorporeu una cullerada rasa de farina i ho remeneu. Li afegiu les escopinyes, el vi i una mica d'aigua i ho deixeu al foc fins que s'obrin. Al final la sal i el pebre. Aneu remenant la cassola a poc a poc, amb la finalitat que no s'enganxi. Foc lent per favor.
Es serveixen calents.
Podeu acompanyar-los amb torradetes de caviar, salmó, pernil ibèric, etc.
No hay comentarios:
Publicar un comentario